• 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view
  • 사옥view

기초과학 연구지원센터

Korea Basic Science Research Center 1993

  • Location: Daejeon
  • Area: 18,312㎡
  • 1 Story Below Ground,
  • 4 Stories Above Ground
  • Structure: Reinforced Concrete &Truss
  • Award: Annual Prize, K.I.A.

Consists of the main building and research buildings arranged in "L" shape surrounding an open court-yard. The main building has two wings separated, or connected, by the main atrium at the center of the building on the main lobby level. Natural light penetrates through the atrium to reach the lobby which connects auditorium and dining hall at the basement level. All the research departments are housed in two research buildings connected to the main building which can be easily identifiable. Future extension will be easily accommodated by adding additional independent building connecting to the main building.